min-lilla-siri

Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Filippa Bräutigam - 22 februari 2012 10:14

Igår så fick jag äntligen efter över en månads försök fått tag på rätt person på skolan. Men tyvärr verkade det inte som att det skulle gå att lösa en plats åt mig när kursen började på grund av att det var för kort tid att lösa en praktikplats. Men efter att ha pratat med henne en stund så kom jag på att just den praktiken har jag ju redan gjort. Och visst lät det på henne som att jag skulle kunna tillgodoräkna den delen av kursen. Åtminstone skulle hon göra ett nytt försök och prata med rätt människor och höra av sig om några dagar och säga hur det gått. Det tog inte några dagar utan hon ringde redan imorse. Hon hade goda nyheter! Jag får börja plugga igen!

En lite märklig grej är dock att jag kommer gå i samma klass som en av mina gymnasievänners pappa. En någon udda situation men ganska roligt ändå!


Nu hoppas jag bara på jobbet på Liseberg i sommar så vore lyckan total! Visst blir det knasigt att vara borta från Siri så ofta och så långa stunder men nu är det ju Frans tur att vara hemma. Och eftersom Siri kryper nu så får han att göra. 

Ovido - Quiz & Flashcards