min-lilla-siri

Alla inlägg under februari 2012

Av Filippa Bräutigam - 10 februari 2012 21:53

Hurra!


Då var man kallad på en andra intervju! Det blev inte till Gasten men skall på intervju till Entré och biljettförsäljning. Det är samma avdelning som jag var på intervju till för två år sen. Vi får hoppas att det går bättre denna gången. Brevet kom med posten idag och visst blir man lite nervös. 




imorgon är det kalas för våra små ettåringar och det skall bli mysigt.. De två Sen och lilla W skall firas med buller och bång. Tänk att de redan fyllt ett. Det är ju helt galet!

Av Filippa Bräutigam - 2 februari 2012 23:27

En liten fotnot bara!


JAG HAR HAFT ÖVER 90 UNIKA BESÖKARE PÅ MIN BLOGG IDAG!


Hur coolt är inte det?

Av Filippa Bräutigam - 2 februari 2012 23:11

Hallå! Jag känner mig just nu som VSM (världens sämsta morsa). Siri har hostat i en vecka och redan förra fredagen ringde jag 1177 och då sa hon att det nog inte var någon fara eftersom jag inte tyckte att Siris almäntillstånd var rubbat. Och det har det inte varit heller! Kanske att hon de senaste tre dagarna då hon även haft feber har varit lite kinkigare än vanligt men inte jättekinkiga och hon har ju skrattat och tjoat när hon varit vaken. Lärt sig vinka, jagat katterna... ja massa sådant som jag inte trodde man hade lust att göra med en potatis i halsen. (det är så jag vill veta med mig at det kännts för mig, inte någon behaglig känsla)

Idag åkte vi in för att jag misstänkte öroninflammation och för att hon inte riktigt velat äta dessutom var hon ju inne på tredje dagen med feber och den var nästan uppe i 40 grader ikväll. Två timmar på jourcentralen blev det och sen åkte vi till apoteket för att hämta ut penicillinet. Inte trodde jag att det var så illa. Tänkte ju inte ens åka till vårdcentralen ju. Mycket kan man ju säga om min Siri men att hon är en tuffing är ju helt klart.

Av Filippa Bräutigam - 2 februari 2012 16:14

Min lilla sjukling blir bara sämre! Febern börjar närma sig 40 och hon verkar ha ont i ett öra, jag får inte alls röra det. Men det som oroar mig mest är nog att hon inte vill äta. hon är ledsen och vill helt enkelt inte vara med alls idag. Imorse tyckte 1177 inte att hon behövde åka till vårdcentralen men när jag ringde nu för en stund sedan med nya fakta om öron och kost så tyckte hon ABSOLUT att Siri behövde tittas till idag. Jag vill ju inte gå ner till jourcetralen och behöva sitta där nere med liten och dela väntrum med influensor och infektioner.  Vi får se om hon repar sig eller om vi behöver gå. 

Håller alla tummar på att vi slipper!

Av Filippa Bräutigam - 1 februari 2012 21:59

Pling!


Klockan är tio på kvällen och dörrklockan ringer. Inte porttelefonen utan på dörren. Jag är ju en ganska feg skit så redan där blir jag en smula rädd och väntar på att Frans ska komma ut ur köket och öppna. Han tittar i kikhålet. POLISEN?! Vad nu? När polisen står utanför dörren så är man inte så kaxig. Kände mig som skurken. Tydligen hade någon ringt och anmält ett lägenhetsgräl. Och de hade hävdat att de bodde i vår lägenhet. Men ingen av oss har varken ringt eller hört något gräl. 


Nu sitter jag lätt panikslagen och väntar ner pulsen. 

Av Filippa Bräutigam - 1 februari 2012 10:03

Siri har feber. Jag undrar om det är den där hörntanden som ser ut att vilja komma ut och se ljuset eller oom det bara är den där envetna förkylningen. Nu har hon hostat ett tag men i övrig verkar ju förkylningen vara borta. Fisen är på gott humör och verkar inte vara särskillt påverkad trots att hon inatt hade 39 grader. Har hon feber även imorgon får det bli vårdcentralen men är ganska övertygad om att det inte är någon fara. 


Siri har lärt sig vinka! Igår satt vi med syster och åt på Jensens och där satt hon och vinkade åt sig själv. Rätt lustigt såg det ut och det tyckte även hon. Det är läskigt att allt alltid händer samtidigt.


Idag tror jag att vi ska ta det ganska lugnt. Jag skall snart stoppa ner Siri i vagnen och gå för att hämta ut några paket. Sen skall vi ta en långpromenad hade jag tänkt, men eller utan sällskap, det återstår att se. 

Ovido - Quiz & Flashcards