min-lilla-siri

Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Filippa Bräutigam - 20 februari 2013 21:55

Jag satt med mina handledare idag och gick igenom min utveckling under de fyra veckor som jag varit i Hemsjukvården. Jag känner det ju tydligt själv att jag lär mig för var dag som går och det käns helt fantastiskt vad mycket jg kär mig på så kort tid.
När vi kom till en punkt som handlade om hur man samarbete med och bemöter annan vårdpersonal så berättade min handledare att idag på morgonen så hade en undersköterska på hennes avdelning kommit fram och berättat hur duktig jag var! Hur väl jag bemötte patienter och personal och vilken fantastisk sjuksköterska jag skulle bli med mitt engagemang och min kommunikationsförmåga!
Har nog aldrig fått så fina komplimanger, och att det dessutom kom från blivande medarbetare och syftade på mitt yrkesval, valet av vad jag vill syssla med hela livet.
Det kom en liten glädjetår!

Och igår kom brevet från Indien och idag mail om audition på gasten. Alldeles nyligt ännu ett godkänt tentaresultat, 90 registrerade högskolepoäng och en termin utan omtentor! Behöver jag säga att jag har flutet med mig just nu? Bara det håller i sig ett par veckor till så jag får det där jobbet också så vore det nästan för bra för att vara sant!

Nu blir det sängen! Ännu en praktik dag imorgon! Och dessutom en hemtenta att pilla med!

Av Filippa Bräutigam - 20 februari 2013 11:27

Håll alla era tunnar på att både jag och bror min gör grymme ifrån oss på audition nästa lördag! För idag kom mailet, som jag igår trodde hoppet var ute om! Mailet från gasten! Hipp hipp hurra! Adrenalinet pumpar! Tur man har en erfaren gast hemma att be om råd!

Ovido - Quiz & Flashcards