min-lilla-siri

Alla inlägg den 8 september 2011

Av Filippa Bräutigam - 8 september 2011 22:15

Siri har de senaste dagarna testat vad stämbanden går på. Hon skriker ut sina högsta toner och stormtrivs när hon inser hur högt hon kan skrika. Hon testar allt vad hon kan komma på i joller, skrik och gurgel och testar dessutom att mixa de olika kommunikationsmetoderna. Jag sitter och fnissar åt henne när hon testar sig fram. Så sött!


Ikväll blev det torsk med äggsås. Smarrigt värre! Vi äter på tok för lite fisk men ibland får man till det. Den ända fisk vi äter brukar vara fiskpinnar, INTE så lyxigt. Tyvärr fick jag äta maten kall som så många gånger förut eftersom lilltjejen tyckte att det luktade gott med lite mat och blev hungrig. Nu sover hon sen 2 timmar tillbaka och jag sitter i soffan bredvid hjärtat och myser medan han bränner hjärnceller med sin mattebok. Jag är glad att jag slipper matten får jag ju säga. Det är bra högt tempo på Chalmers och han har och göra hela tiden!


Nu ska jag borsta bissingarna och sova.

Av Filippa Bräutigam - 8 september 2011 10:28

Det är så skönt när Siri är seg på morgonen och inte kräver att man skall sadla hästen och hoppa upp och latja det första man gör på morgonen. Lillan vaknade för ett par timmar sen men är på det gosigaste av gosiga humör. Jag ligger så gärna kvar i sängen och gosar med henne. Hon är det finaste på jorden ju. Hon har bara fått lite kläder och en ny blöja. För övrigt har hon flinat lite mitt i allt goset. Men nu börjar min mage kurra våldsamt mycket och snart måste jag nog ändå sluta med gosandet och gå upp och äta något, kanske ett par skivor av limporna som jag bakade igår kväll. Ska bara få Siri på humör för att starta dagen också.

Livet · Siri
Ovido - Quiz & Flashcards