min-lilla-siri

Alla inlägg den 8 mars 2012

Av Filippa Bräutigam - 8 mars 2012 17:58



Idag har jag varit och tågat för ökade bistånd för att stoppa mödradödligheten i världen. En viktig fråga då det är så många som 1000 kvinnor som dör dagligen pågrund av bristande förlossningsvård, osäkra aborter som utförs av okunniga med mer. Vi vill nu att minst 10 % av Sveriges bistånd skall gå till blad annat sexualundervisning och bättre vård för kvinnor i tredjevärlden. 


Uppslutninge får klart godkännt då det var enligt GP över 100 vagnar som gick mellan Järntorget och bältesspännarparken. Dessa vackra regnskydd prydde våra vagnar. Efter marschen gick vi mammor och pappor och både lunschade och fikade. 


Imorgon skall jag och lika pysselgalna S åka till stoff och stil för att handla lite tyger. Sedan skall vi hem och kika på hennes symaskin och se om vi kan få lite ordning på den. Just nu lever den tydligen sitt eget liv. Dessutom får hon hem en ny vagn imorgon och hon skall sy egna syfletter. Varför kan man inte göra det till min? Så tufft! Kanske blir en Buggaboo när det är dags för sulky? Why not liksom? Ser fram emot shoppingen och vem vet, kanske en fika. 



Ovido - Quiz & Flashcards