min-lilla-siri

Alla inlägg den 20 mars 2012

Av Filippa Bräutigam - 20 mars 2012 22:13

Jorden är så liten. Så galet liten faktiskt. När jag var liten och gick i det som då hette lågstadiet. Då hade jag en klasskamrat som hette P. Idag heter hon fortfarande P och hon hittade för ett tag sedan min blogg då hon sökte på google. Sökordet skall ha varit typ förlossning. Så kom hon hit. Sen så visade det sig att vi skall bli kollegor till sommaren. Väldigt roligt!

Idag satt jag på Facebook och läste i en av mina favoritgrupper "Vi sytokiga", och vem kommenterar där min bild om inte P. Då visar det sig dessutom att min fina gymnasievän J och P även de är vänner. När jag bläddrar igenom Js bilder så sitter P där. 

Oj mycket bokstäver blir det. Och det är möjligt att det bara är roligt för mig och ingen annan. Men det var sådär roligt att jag legat här och lett en lång sund. Kanske får det någon annan att dra på smilbanden. 


Föresten så har Siri numer sju tänder. Det tog tre månader från det att nummer sex kom tills det att denne tittade upp. Och hon har varit ovanligt grinig ett tag. Nu är den uppe och vi hoppas att även åtta kommer och det snabbare än sjuan. De har ju hitills kommit i par så jag har vissa förhoppningar att även dessa två gör det. 


Idag var vi på öppnaförskolan i Biskopsgården. Riktigt fin faktiskt! Vi skall nog ta en sväng dit imorgon också. 


Förövrigt så sitter jag och suktar efter en ny symaskin. Jg tor att jag får gå ut och sjunga lite på gator och torg, kanske slänga in ett par danssteg. Eller så fortsätter jag att drömma om den där perfekta overlockmaskinen och maskinen som ger mig fler än 3 sömmar. 


natti

Ovido - Quiz & Flashcards