min-lilla-siri

Alla inlägg den 16 september 2012

Av Filippa Bräutigam - 16 september 2012 17:24

Siri är fullkomligt tokig i böcker! Varje kväll går hon igenom hela bokhyllan med barnböcker. Där sitter vi och läser om Wille, Patrik, Persson, Petter och alla de andra. Det är mysigt när hon kommer med böckerna och man är glad att det är just böcker hon fastnat för.

Av Filippa Bräutigam - 16 september 2012 10:48

Uppdatering om min egna kondis då. Inser att det var evigheter sedan.

Ja vad ska man berätta? Hon är en bestämd fröken både positivt och negativt. Hon är mer än bestämd mot jämnåriga och man har fått skämmas på en och annan lekplats när fröken-fräken knuffat på barn som lekt med något hon velat ha. Vare sig det är hennes eller deras saker. Vi jobbar på det, mycket!

Annars är hon en tokrolig figur vår stjärna! Vi skrattar otaligt med gånger varje dag över hennes nya kunskaper . Alltid är det nya ord hon snappat upp eller gester som hon imiterar från oss vuxna.

Hennes personlighet utvecklas allt mer och man ser stor potential i denna lilla varelse att bli precis vad som helst. Hon har redan humor och skrattar gärna högt åt våra gemensamma lekar. Och skojar och busar vår skatt.

Varje dag gör hon värdefull. Det är för henne man skyndar hem från jobbet och skolan för att hinna busa lite innan läggdags. Hon är kärlek i dess fulla betydelse!

Av Filippa Bräutigam - 16 september 2012 10:31

Natten till igår kom han. Ett litet mirakel som gjorde det lite jobbigare för son mamma än man kunnat hoppas. Gabbie fick kämpa rejält under förlossningen som inte gick enligt planerna.

Jag pratade med Gabbie på morgonen och hon tog allt så bra! Stoltast i världen över min syster som gjorde allt rätt! Familjen mådde bra och Albin knorrade så mysigt i bakgrunden. Äkta nyfödingsknorr.

Kvällen kom och syster hörde av sig igen. Jag som skulle klämma idag. Åka upp, gratulera och klämma! Nu blir det nog ändrade planer. Familjen som just blivit tre behöver nog få vara just det, tre, i några dagar först.

Älskar dig min fina syster och är stolt över dina prestationer! Du grejar allt! Och allt kommer bli bra!

<3

Ovido - Quiz & Flashcards