min-lilla-siri

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Filippa Bräutigam - 26 september 2012 20:25

Åter igen har en vänlig själ skänkt något som vi kommer ha sp mycket nytta av. Vi Hr pratat länge nu om att det nog vore bra att försöka skaffa en riktig säng åt Siri. Nu lades det upp en annons på mim favorit internet sida och sängen är vår. Vi slapp lägga de där 700:- som vi trodde vi skulle behöva.
Och jag kan inte beskriva hur mycket Siri älskar den. Hon känner sig nog stor nu. Hon har visat Papi tusen gånger hur fin den är och att man kan springa jätte fort till väggen. Hon har gjort kullerbyttor och jag är lite rädd att hon skall slå sig de första dagarna och nätterna. Men set är ju en bra fallhöjd på den. Den når inte ens upp i mina knäveck och Siri tar sig utan vårighet både upp och ner så långe det är ljust i alla fall. Vi har lagt madrassen till spjälsängem som skydd de första nätterna har vi tänkt det ska få ligga. Så får vi utvärdera sen hur det gått.

Man blir så glad och tacksam när man får saker från folk som inte behöver. Det är inte många kronor vi behövt lägga på sådana sär nödvändigheter till Siri. Dels har vi ju fått lassor av släkt och sen så har folk som med senna säng eller hennes förra vagn helt enkelt skänkt till främlingar. Det är så roligt!
Nu skall jag försöka få min överlyckliga super speedade dotter att varva ner så hon kan få sova i sängen också.
Upp och ner som en joho far hon. Tokfisen!

Av Filippa Bräutigam - 26 september 2012 16:51

Humöret kom tillbaka och då menar jag inte detvglada! Siri har hela vår tjejdag passat på att vara på sitt sämsta humör. Ända gången hon var något dånar trevlig var närmiljö mötte John för en fika. Allt har varit dåligt och eländigt och bara för att det inte räckte så är hon trött nu också eftersom hon somnade så tidigt efter sitt raseriutbrott. Så nu får man kämpa mot tröttheten också. Nu i denna sekund kom hon tillexempel springandes med pyjamas byxorna och berättade att hon vill borsta tänderna... Bara tre timmar till då.

Av Filippa Bräutigam - 26 september 2012 12:40

Sii vaknade på strålande humör efter sin lilla utörladdning. Nu är vi på väg mot stan för en fika med efterlängtad vän!
Skolan tar en massa energi just nu och i och med praktiken nu känns det inte riktigt som att tid ges för att plugga just nu. Nästa vecka blir det tenta plugg hela veckan. Hoppas på att det ger önskvärt resultat annars är jag körd. Tror ju egentligen att jag har tillräcklig kunskap för att klara tentan men vill inte ropa hej.

Av Filippa Bräutigam - 26 september 2012 11:49

Siri hade för en stund sen sitt första riktiga raseriutbrott. Jag tog ifrån henne min telefon efter att hon suttit med den i en halvtimme och sa att nu går vi ut istället. Trodde ju att utbrottet skulle ge med sig ganska fort men icke. I trettio minuter skrek hon som ett tortyroffer och ålade sig som en maski när jag försökte trösta. Tillslut had Egon skrikit sig då matt att hon somnade pladask. Nu har hon sovit i en timme och näR hon vaknar hoppas jag att hon är på bättre humör!

Jag är bara nöjd att jag faktiskt inte gav med mig. Det hade ju varit enklare att bara låta henne glo på film hela dagen om hon nu velat det. Me jag är mån om att hon inte blir got soffpotatis. Barn skall springa omkring och hitta på hyss, qinte titta på film hela dagarna!

Ovido - Quiz & Flashcards